Zamieszczone przez icegoranet
Oryginalne i zamiennik najlepsze i najtańsze części do Skody
Zwiń
X
-
musze miec niestety numer czesci bo tych ramek Etka podaje kilka roznych rodzajów :/Zamieszczone przez robertaniestety numeru nie znam ale chodzi mi o tą ramka
Zostaw komentarz:
-
-
Vin mi nie pomoze, powiedz mi w ksiazce serwisowej na wlepie ktory kod masz: 1KF czy 1KD ? nasze watpliwosci to rozwieje definitywnieZamieszczone przez natashTarcze przód + klocki - co polecisz?
Tarcze tył + klocki - co polecisz?
Tuleja wahacza tył L + P
Łącznik stabilizatora L + P
Skoda Octavia II 1,9 TDI 2006r
Zostaw komentarz:
-
-
icegoranet, dzięki za wycenę. Faktycznie cena zwala z nóg, nie dam 5 stów za uchwyt na kubek
Zostaw komentarz:
-
-
czesc, jaki rozmiar tarczy masz z tylu w aucie ? Pytam bo w O2 byly chyba ze 3 rozmiary montowane :/
Zostaw komentarz:
-
-
Tarcze przód + klocki - co polecisz?
Tarcze tył + klocki - co polecisz?
Tuleja wahacza tył L + P
Łącznik stabilizatora L + P
Skoda Octavia II 1,9 TDI 2006r
Zostaw komentarz:
-
-
Czesc, podaj prosze numer czesci bo ja nie chcialbym sie pomylic jesli chodzi o te ramke :/
Zostaw komentarz:
-
-
interesuje mnie cena za ramkę z przesyłką do radia Columbus do Klimatronika O2 (przed FL)
Zostaw komentarz:
-
-
filtr oryginał - 43zł / zamiennik mann - 21złZamieszczone przez qbahejdaCześć.
Potrzebuję do Octavii 3 1.4 TSI Motul X-max 0W-40 5L + filtr ?
Proszę o wycenę
olej - 182zł - baniak 5 litrow
wysylka kurier 23zł
Zostaw komentarz:
-
-
ceny kosmos :/Zamieszczone przez dzordz
nr 8 - 1z0862533 - ponad 550zł
ramka nr 4 - okolo 45zł czerń satynowa kolor
Zostaw komentarz:
-
-
hej, dopiero wrocilem z urlopu, odkopuję się :Zamieszczone przez Tomek000Witam, potrzebuje tarcze + klocki hamulcowe na tył, jakiś zamiennik raczej O2FL 1.6tdi 2010r.
dobry towar i cena to moze byc TRW
tarcza 253x10mm - 116zł sztuka
klocki do tego - TRW - 104zł komplet na tył
pozdr. Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
Cześć.
Potrzebuję do Octavii 3 1.4 TSI Motul X-max 0W-40 5L + filtr ?
Proszę o wycenę
Zostaw komentarz:
-
-
Dam znać jutro wieczorem bo jestem na wyjeździe jeszcze.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam,
Mam Octavię 2 FL i potrzebuję uchwyt na butelkę/kubek montowany w przednim podłokietniku z tyłu - dla tylnej kanapy. Obecnie mam tam uchylany schowek. Jak wynika z wątku na forum wątek i ETKI, potrzebuję części 4 i 8:
Będę wdzięczny za wycenę.
Pozdrawiam
Grzegorz
Zostaw komentarz:
-
-
Witam, potrzebuje tarcze + klocki hamulcowe na tył, jakiś zamiennik raczej O2FL 1.6tdi 2010r.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam Cie kolego - 1J0 612041 GD - 130zł + wysylka
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
Witam
Taką część numer 1J0 612041 GD
Cenę i dostępność jakbyś mógł sprawdzić
Pozrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Witam, środkowa dolna oslona (bo po bokach są jeszcze dwie)Zamieszczone przez danielus7Potrzebuję osłonę silnika (dolna) do O1, 1.9 TDI, 101 KM, rok 2008
Jaka cena oryginalnej lub zamiennika?
oryginał - 515zł
zamiennik - 185zł z wygluszeniem lub 75zł bez wygluszenia
Zostaw komentarz:
-
-
Potrzebuję osłonę silnika (dolna) do O1, 1.9 TDI, 101 KM, rok 2008
Jaka cena oryginalnej lub zamiennika?
Zostaw komentarz:
-
-
pióra to jest loteria bo co Klient to ocena, ja sam uzywam valeo, ale zauwazam ze jakosc sie popsula bo gdy kiedys spokojnie 2 sezony moglem pojezdzic, to teraz 1 sezon i jesien/zima juz piszcza po szybie, a towar z hurtowni, świeży a nie jakis zleżały cholera wie skad....Zamieszczone przez lookerLiftback, OIIRS. Z tego co wiem to powinny mieć 450-460Nm "udźwig".
A co do wycieraczek to nie wiem... Te, które mają najlepsze opinie klientów ;-) Zapodaj może ceny Valeo i Bosha.
z zamiennika nie znalazlem nic co katalogowo ma 450-460Nm - wszystko ma 405-410...
oryginał to bedzie chyba to : 1z5827550E - około 205zł - brak w PL - na zamowienie
pióra valeo - 574346 - 99zł / bosch 3 397 118 936 - 110zł
pozdr. Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
Liftback, OIIRS. Z tego co wiem to powinny mieć 450-460Nm "udźwig".
A co do wycieraczek to nie wiem... Te, które mają najlepsze opinie klientów ;-) Zapodaj może ceny Valeo i Bosha.
Zostaw komentarz:
-
-
kombi czy hatchback liftback itp ?Zamieszczone przez lookerPotrzebowałbym jeszcze siłowniki tylnej klapy bagażnika (najlepsze jakie masz) oraz wycieraczki porządne.Zamieszczone przez icegoranetto z dnia na dzien bede mial z hurtowni, faktura u mnie to standard wiec nie ma problemu, prowadze legalny biznes
Co możesz zaproponować i w jakich cenach ?
wycieraczki jaka firma Cie interesuje bo w hurtowniach jest przewaznie wszystko, bosch, champion, valeo, swf
Zostaw komentarz:
-
-
Witam. Potrzebuje gałkę zmiany biegów do O2 Fl 2010. Gałka skórzana taka jak w Superbie 2.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: